top of page

Sakarya'daki işletmeler için sosyal medya reklamları neden önemlidir?

Küçük ve orta ölçekli işletmeler, sosyal medya pazarlaması için hedeflerini net bir şekilde belirlemeli ve doğru bir strateji ile ilerlemelidir. Kurumsal şirketler özel kaynaklara ve zamana sahip olma lüksüne sahipken, küçük işletmelerin sosyal medya kanallarında başarılı olabilmesi için etkili bir planlamaya ihtiyaç vardır.


Bir soruna sadece para ayırıp en iyisini umamazsınız. Hedef kitlenize ulaşmak için sosyal medyayı nasıl kullandığınız konusunda doğru bir planla ilerlemeniz gerekir.


sakaryadaki-isletmeler-icin-sosyal-medya-reklamlari-neden-onemlidir

Bir işletmeniz varsa, muhtemelen işletmeler için sosyal medya pazarlamasını araştırmak için zaman harcamışsınızdır. Şu anda 5 milyar aktif sosyal medya kullanıcısı var. Bu rakamlar, 2017 yani beş yıl öncesine göre neredeyse iki kat artmış durumda . Bu kullanıcılar, sosyal medya kanallarında her gün ortalama 3-7 saat vakit geçiriyor.


Dahası, sosyal medyayı artık sadece büyük markalar değil. küçük ve orta ölçekli işletmelerin de %75'i ürün ve hizmetlerini pazarlamak için kullanıyor.


2023 Yılı itibari ile dijital alanlarda doğru bir plan ile ilerlemek ve sosyal medya reklamlarından en iyi şekilde yararlanmak için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Comments


bottom of page